.Domeinnamen

Een domeinnaam is niets meer dan een naam met www. ervoor en een .nl of .com erachter. Echter heeft u aan alleen de domeinnaam niets, hij moet wel gekoppeld zijn aan een bepaald account of server.

Standaard worden al onze pakketten geleverd met een gratis .nl domeinnaam. Natuurlijk zijn er nog veel mogelijke extensies. Hieronder een overzicht van de meest gangbare. Per extensie is aangegeven wat de meerprijs is in combinatie met één van onze pakketten en wat de losse prijs van de extensie is. Prijzen zijn inclusief BTW en per jaar.

       
 

.De extensies

  Meerprijs Losse prijs
.nl € 0,- € 15,-
.com, .net en .org € 5,- € 15,-
.be € 5,- € 15,-
.biz € 5,- € 15,-
.cc € 25,- € 35,-
.co.uk € 5,- € 15,-
.com € 5,- € 15,-
.de € 5,- € 15,-
.info € 5,- € 15,-
.nu € 25,- € 35,-
.us € 5,- € 15,-
.ws € 25,- € 35,-


Staat de door u gewenste extentie hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

 
.Mogelijkheiden domeinnamen

Er zijn een aantal mogelijkheden om domeinnamen te registreren. Bij ons hostingpakket krijgt u in ieder geval een domeinnaam. Daarnaast kunt u per hostingpakket een extra domeinnaam aanvragen tegen de bovengenoemde (losse) prijzen.

U kunt ook een domeinnaam registreren en zelf de hosting verzorgen. Let wel op dat u dan 2 nameservers nodig heeft (bijvoorbeeld ns1.uwdomein.nl en ns2.uwdomein.nl). Als u een site heeft bij een andere provider (bijvoorbeeld xs4all), dan kunt u daar ook een domeinnaam aan koppelen. In plaats van het vaak lastige adres wat u daar heeft kunt u een eigen domeinnaam uitzoeken. Wij zorgen dan dat bezoekers en e-mail wat u op uw domeinnaam ontvangt wordt doorgestuurd naar uw huidige adressen. De kosten hiervan zijn € 5,- per jaar, exclusief de kosten voor de domeinnaamregistratie. Prijzen zijn inclusief BTW.


 
 Controleer of jouw domein nog vrij is


 

 

     
   


     

2006 | Algemene voorwaarden | Disclaimer